• Bild 1
  • Bild 2
  • Bild 3
  • Bild 4
  • Bild 5

Våra Lokaler

Vi sitter i lokaler i nya Arenastaden i Solna, som är helt anpassade efter oss och vår verksamhet. Här sitter vi nära både kommunikationer, flera av våra medlemmar och nationalarenan Friends Arena.

Kontoret är skräddarsytt för att för att passa våra medlemmar som har behov av en tillfällig arbetsplats i Stockholm, som behöver ett tillfälligt showroom eller som vill ha sina kundbesök och andra möten här.

Storbilds-TV som sänder sportevenemang dygnet runt
På kontoret såväl som i ett av konferensrummen finns storbildsskärmar. Här kan du koppla upp din dator eller så samlar du kunder och press till ett evenemang i samband med en stor sporthändelse. 

Våra medlemmar kan utan kostnad låna lokaler där allt ingår; såväl wifi som gott kaffe, tillgång till skrivare och närhet till kommunikationer.

Hitta hit
Det är mycket enkelt att ta sig till Arenastaden, vare sig du kommer med bil eller med allmänna transportmedel. Pendeltågsstationen Solna ligger åtta minuters promenadväg bort och därifrån tar det sju minuter in till Stockholm C. Till Arlanda tar det tjugo minuter med bil och till Bromma flygplats har vi ännu närmare. Vi har en parkeringsplats alldeles utanför dörren där besökare får stå gratis.

Du är varmt välkommen att besöka oss!

Klicka här för karta.

Om oss

Våra medlemmar

Se här vilka företag som är medlemmar i Svenskt Sportforum