21 mars 2011

Svenskt Sportforum arrangerar Inköpsdagar Outdoor

Den 13-15 augusti kommer Inköpsdagar Outdoor att arrangeras vid Edsvik Konsthall i Sollentuna, Stockholm. Mässan är en fackmässa för leverantörer som jobbar med friluftsliv.

2010 gick Svenskt Sportforum in som arrangör i Stockholm Outdoordagar på Fiskartorpet i Stockholm. SOD har hållits där under ett antal år och när Sportforum gick in som arrangör ökade antalet utställare från 18 till 38 och besökarantalet mångdubblades. Nu går Svenskt Sportforum vidare med en ny mötesplats vid Edsvik Konsthall.
- Svenskt Outdoorbransch förtjänar en riktigt högklassig inköpsmässa och de förändringar som krävs för att vi ska uppnå detta går inte att genomföra på Fiskartorpet. Att vi nu har hittat Edsvik konsthall som uppfyller precis alla krav vi har och dessutom har fantastiska omgivningar känns riktigt bra, säger Rodney Hiram, projektledare för Inköpsdagar Outdoor, IOD, på Svenskt Sportforum.

Inköpsdagar Outdoor är, precis som namnet beskriver, en inköpsmässa för de butiker och leverantörer som verkar inom segmentet friluftsliv.  Förutom ett självklart fokus på affärer dessa dagar så arrangeras även en grillkväll för utställare och besökare för att behålla den sköna stämning och atmosfär som präglat SOD.
Rodney Hiram är mycket positiv till Edsvik Konsthall:

- Lokalerna är ljusa och rymliga, stora parkeringsytor finns, omgivningarna är fantastiska med park, vatten, berg, personalen har öppnat stora famnen och kommer själva med idéer som ligger helt i linje med vad vi vill - vi kan faktiskt inte tänka oss ett bättre ställe för Inköpsdagar Outdoor. Här kan besökare även testa utrustningen; paddla kajak i Edsviken, klättra på klipporna intill - det finns obegränsade möjligheter till en spännande utveckling.

För mer information
Jenny Tirén Berg, informationsansvarig, 076-548 65 92 eller jenny.berg@svensktsportforum.se
Rodney Hiram, projektledare IOD, 0 708-23 66 20, rodney.hiram@svensktsportforum.se

Pressreleaser