Linnéa Granqvist, LillSport, ny styrelsemedlem i Sportforum

May 2023

I samband med Sportforums årsmöte den 4 maj valdes Linnéa Granqvist, LillSport / Granqvist Sportartiklar, in i styrelsen. Här följer en kort introduktion och micro-intervju med Linnéa.

Vem är Linnéa Granqvist och vad har du för roll på LillSport & Granqvists?

- Jag är en snart 34 årig småbarnsmamma som är född och uppvuxen i familjeföretaget Granqvist Sportartiklar som min pappa Lasse Granqvist startade 1984. I Granqvist Sportartiklar ingår varumärket LillSport där vi riktar in oss på längdskidhandskar främst. Vi har också varumärket Granqvists där vi gör handskar till militär, brand och polis. Vi äger och driver vår fabrik i Polen.

- På Granqvist Sportartiklar jobbar jag med CSR frågor samt är drivande i utvecklingen av varumärket LillSport. Förutom detta sitter jag även med i styrelsen och ledningsgruppen på företaget. Vi är också just nu inne i ett generationsskifte, vilket är väldigt spännande.

Vad hittar du på när du inte jobbar?

- På fritiden gillar jag att vara på äventyr med min familj och ett stort intresse är längdskidor (vad annars när man jobbar på LillSport 😉)

Varför vill du engagera dig i Sportforum framåt och vad hoppas du kunna bidra med?

- Jag vill engagera mig i Svenskt sportforum för att få en bredare förståelse för vår bransch och jag hoppas att kunna bidra med ett vidare perspektiv då fler unga kvinnor behövs i styrelserummen.

Vi på Sportforum hälsar Linnéa varmt välkommen och är naturligtvis väldigt positiva till att vår redan kompetenta styrelse stärks ytterligare.